Pasfoto's

Pasfoto's maken bij de gecertificeerde Fotografen van Sprintphoto
Gemeenten en grote organisaties werken alleen samen met gecertificeerde fotografen. Onze pasfoto's voldoen aan alle wettelijke Nederlandse en Vlaamse overheidseisen, voor bijvoorbeeld rijbewijs, paspoort of ID-kaart. U kunt bij ons zelf uw foto's op een monitor uitkiezen. Ook maken wij Visumfoto's voor China, Amerika, Canada, India enz.

RDW erkend pasfoto fotograaf!

Afdruk van uw pasfoto's is mogelijk in kleur of in zwart-wit.
U kunt de door ons gemaakte foto's ook digitaal aangeleverd krijgen.

Certificering
Sprintphoto is gecertificeerd door SNF Pasfotoservice. Wij geven daarom de garantie dat de pasfoto altijd goed is!
Niet goed? Wij doen het kosteloos opnieuw!
Direct klaar in de winkel
De pasfoto's zijn direct klaar en kunnen naar wens ook digitaal aangeleverd worden
RDW erkent fotograaf
Sprintphoto is een RDW Erkend Fotograaf. Dat houdt in dat je bij ons een digitale pasfoto kunt laten maken voor je rijbewijs en dat we deze gelijk voor je kunnen uploaden in het systeem van de RDW.

Foto's in 1 uur

De snelle 1 uur fotoservice van Sprintphoto, perfect voor het afdrukken van uw dierbare foto's!

Digitaliseren van filmmateriaal

Wij werken met een gespecialiseerd bedrijf die beschikt over de nieuwste apparatuur om onder meer VHS, Hi8, MiniDV digitaal over te zetten naar DVD. Op een DVD past maximaal twee uur video. Ook opnames op systemen als Video 2000 en Video8, maar ook Dubbel 8, Super 8 en 16mm-film worden door ons gedigitaliseerd.

Digitaliseren van foto's

Heeft u stapels losse foto's die u nooit heeft verwerkt in een album. Laat ons deze kostbare herinneringen dan voor u archiveren, voordat ze voor altijd weg zijn! Kom langs in één van onze vestigingen met uw reeds afgedrukte foto's, dan zullen wij ze voor u digitaliseren. Wij verwerken uw opdracht intern!