Digitaliseren van foto's

Heeft u stapels losse foto's die u nooit heeft verwerkt in een album. Laat ons deze kostbare herinneringen dan voor u archiveren, voordat ze voor altijd weg zijn! Kom langs in onze vestiging met uw reeds afgedrukte foto's, dan zullen wij ze voor u digitaliseren. Wij verwerken uw opdracht intern!

Zodra uw foto's op een dvd staan kunt u er uiteraard een digitaal fotoboek van maken. Reeds afgedrukte foto’s digitaliseren door ze in te scannen biedt u vele voordelen. Allereerst is het ontzettend leuk om weer eens een kijkje te nemen in die oude weggestopte doos om de foto’s uit te zoeken die u wilt laten scannen. Het scannen van foto’s is tegenwoordig niet zo ingewikkeld meer en zorgt er voor dat u uw foto niet meer kwijt kan raken. U kunt dan heel gemakkelijk alle digitale foto’s in een mapje op uw computer of harde schijf bewaren. Een van de vele voordelen is dan ook dat u de foto’s in mapjes kunt stoppen waarbij u ze goed kunt categoriseren en dus ook goed kunt terugvinden als u er weer eens naar gaat kijken. Daarnaast is het ontzettend goed om oude foto’s te scannen omdat de kwaliteit van een reeds afgedrukte foto er met de jaren niet mooier op wordt. Door een foto te digitaliseren bent u er van verzekerd dat de kleur en kwaliteit van de foto zal worden behouden. Foto’s scannen is dus de ideale manier om uw oude foto’s een nieuw plekje te geven!
Wij verwerken uw opdracht intern!
Bij Sprintphoto worden uw foto's intern verwerkt. Kom langs in de winkel en vraag naar de voorwaarden
Geen afspraak nodig
Kom langs in de winkel. Voor het digitaliseren van uw foto's is een afspraak niet nodig
Kleurcorrectie
Bij Sprintphoto doen wij er alles aan om de kleuren zo realistisch mogelijk te maken

Foto's in 1 uur

De snelle 1 uur fotoservice van Sprintphoto, perfect voor het afdrukken van uw dierbare foto's!

Pasfoto's

Pasfoto's maak je bij Sprintphoto. Ze zijn klaar terwijl je wacht.

Digitaliseren van filmmateriaal

Wij werken met een gespecialiseerd bedrijf die beschikt over de nieuwste apparatuur om onder meer VHS, Hi8, MiniDV digitaal over te zetten naar DVD. Op een DVD past maximaal twee uur video. Ook opnames op systemen als Video 2000 en Video8, maar ook Dubbel 8, Super 8 en 16mm-film worden door hun gedigitaliseerd.