Foto van foto

Een kopie van uw foto laten maken, kan in verschillende formaten. Zo kunnen we bijvoorbeeld van een kwalitatief goede foto een 20x30 afdrukken. Kom langs in onze winkel en vraag naar de vele mogelijkheden.

Waarvoor foto van foto?
Vaak hebben mensen nog een oude foto van bijvoorbeeld hun ouders, hun huwelijk, of een andere plechtige gelegenheid waar slechts één foto van is. Het is nu mogelijk om van deze foto een andere foto te maken waardoor we een kopie van de foto maken, zonder dat we daarbij het negatief moeten hebben. Met de professionele apparatuur van Sprintphoto is het mogelijk om een foto van een foto te maken. Een foto van een foto wordt erg vaak gebruikt als bedankje voor iemand. Stel u heeft een zilveren huwelijksfeest gehad en u wilt alle gasten bedanken voor hun komst dan is het erg leuk om een foto van een foto op te sturen van uw oude bruidsfoto. Deze foto’s zijn dan niet slechts een scan van de oude foto, maar een exact kopie. Ook is het leuk om een oude foto van een foto te maken die slechts 9x13 is, en deze dan te vergroten tot een foto van 20x30 die u kunt inlijsten. Dit is bijvoorbeeld een ontzettend leuk verjaardagscadeau.
Beste papierkwaliteit
We gebruiken de beste papierkwaliteit om je herinneringen te vereeuwigen
Op maat gemaakt
Past de foto niet in het bijbehorende lijstje? Bij Sprintphoto zullen we ervoor zorgen dat de foto netjes in het lijstje past.
Kleurcorrectie
Bij Sprintphoto doen wij er alles aan om de kleuren zo realistisch mogelijk te maken

Foto's in 1 uur

De snelle 1 uur fotoservice van Sprintphoto, perfect voor het afdrukken van uw dierbare foto's!

Opplakservice

Uw foto of poster inlijsten? Wij plakken uw foto op scanstick. Uw foto wordt hierdoor beschermd tegen vervormen / bobbelen onder invloed van o.a. vocht.

Pasfoto's

Pasfoto's maak je bij Sprintphoto. Ze zijn klaar terwijl je wacht.